Inschrijvingsvoorwaarden 2017-2018

 • Instappen voor groepslessen kan enkel bij de start van nieuwe cursussen medio september.  Inschrijven kan tot 08/09/2017 door het inschrijvingsformulier terug te bezorgen en het lidgeld te betalen.  Wie de eerste les administratief niet in orde is kan niet deelnemen.
 • De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar.
 • Cursisten die het lidgeld op jaarbasis (periode september-juni) betalen zijn automatisch verzekerd voor gebeurlijke lichamelijke ongevallen tijdens de trainingen.  Wie meerdere lesmodules of leslocaties wil combineren kan kiezen uit verschillende mogelijkheden.  Het lidgeld dient ten laatste op 08/09/2017 betaald te zijn en is niet terugbetaalbaar, noch overdraagbaar.
 • Bij eventuele gezondheidsproblemen raden we aan om eerst uw dokter te raadplegen alvorens de training aan te vatten.
 • Het dragen van een bril tijdens de trainingen wordt afgeraden (net zoals sieraden en uurwerken!).  We adviseren om te opteren voor lenzen of een veiligheidsbril.  Wie toch een gewone bril draagt doet dit volledig op eigen risico.  Gebeurlijke schade ten gevolge hiervan zal niet worden vergoed.
 • Wanneer een cursus volzet raakt zullen de vroegste inschrijvers (in volgorde van betaling) voorrang genieten. Chinese Boxing Club behoudt ook steeds het recht om bij onvoldoende inschrijvingen een cursus te annuleren (in dit geval wordt uw volledige cursusbijdrage terugbetaald voor 15/09/17).
 • Tijdens het werkjaar kunnen er lessen wegvallen tijdens schoolvakanties, op feestdagen of door onbeschikbaarheid van de zalen.  Onze leden worden hiervan altijd op de hoogte gebracht tijdens de wekelijkse trainingen en worden er steeds nog eens aan herinnerd via onze facebookpagina, website of nieuwsbrief.
Het lidgeld start vanaf 300 euro/jaar. Daarvoor volg je één groepsles (= 1 lesmodule) per week op één locatie. Er zijn voordelige combinatietarieven voor wie meerdere keren per week wenst te trainen op meerdere locaties of voor wie verschillende lesmodules wil combineren. Bekijk onze veelgestelde vragen voor meer praktische informatie. Opgelet : het aantal deelnemers per locatie is beperkt!

Tarieven lidgeld

 • 1 lesmodule per week naar keuze (op één locatie) : € 300 [€ 270 voor studenten*]
 • 2 lesmodules per week op één locatie of dezelfde lesmodule op twee locaties :  € 340 [€ 310 voor studenten*]
 • meerdere lesmodules/locaties per week combineren : € 60 per extra lesmodule
 • onbeperkte lessen (volgens je niveau) op alle locaties : € 500 [€ 420 voor studenten*]

(*) Tarief voor leden tot 18 jaar en studenten met geldige studentenkaart 2017-2018 (gelieve kopie bij te voegen).  Enkel van toepassing op VOLTIJDS dagonderwijs (attest van de onderwijsinstelling moet bijgevoegd worden).

Indien je nog vragen hebt, verwijzen we graag door naar de veelgestelde vragen.  Neem gerust contact op indien je daar het antwoord op je vraag niet vindt.